Tuinhuizen

Welkom bij Passie voor Tuinhuizen, waar vakmanschap en duurzaamheid samenkomen in onze prachtige collectie design tuinhuizen. Onze tuinhuizen zijn ontworpen om een elegante en moderne uitbreiding van jouw leefruimte te bieden.

Alle tuinhuizen kunnen naar wens worden samengesteld. Vraag naar de mogelijkheden of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Bentelo.

Tuinhuis 6×3 meter Natural Beech

Tuinhuis 6×3 meter zwart

Tuinhuis 8×4 meter

Jacuzzi overkapping 3×3 meter

Composiet vlonderplanken

Wij bieden vier verschillende soorten composiet vlonderplanken aan voor in jouw tuinhuis. Je hebt de keuze uit:

Dit zijn massieve vlonderplanken van de hoogste kwaliteit. Het is daarnaast ook mogelijk om een kleur naar keuze uit te zoeken. Bezoek daarvoor onze showroom in Bentelo.

Tuintegels

Naast een vloer van composiet vlonderplanken kunnen we je ook voorzien van (tuin)tegels in jouw tuinhuis. Dit is geheel naar wens samen te stellen. We kunnen je volledig ontzorgen in het leggen van de tegels. Bezoek onze showroom in Bentelo om de mogelijkheden te bespreken.

Glazen schuifwanden

Een extra optie voor jouw tuinhuis zijn glazen schuifwanden. Ideaal om lekker uit de wind te zitten! De wanden zijn leverbaar in: helder glas en getint glas. De glazen wanden zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Geïsoleerde glaswanden

Naast glazen schuifwanden kun je ook kiezen voor een geïsoleerde schuifpui of vouwwand. Het grote voordeel hiervan is dat je ook in de winter kunt genieten van je tuinhuis, omdat de ruimte volledig geïsoleerd is. Een mooie optie voor een strakke en luxe look!

Luxxout lamellen

We bieden ook lamellensysteem Fortis van Luxxout aan. Hiermee bepaal je zelf hoeveel zonlicht of wind jij toestaat in jouw tuinhuis. De Fortis Alu en Fortis Flex lamellen zijn gefixeerde lamellen die op een vaste afstand van elkaar onzichtbaar zijn bevestigd. De lamellen staan altijd onder een hoek van 45 graden.

  • Fortis Alu = De maximale paneel hoogte is 3,2 meter en de maximale breedte is 1,5 meter.
  • Fortis Wood = De maximale paneel hoogte is 3,2 meter en de maximale breedte is 1 meter.

De kantelbare lamellen (Fortis Flex Alu en Fortis Flex Wood) zijn eenvoudig te openen en te sluiten en van zeer goede kwaliteit.

  • Fortis Flex Alu = De maximale paneel hoogte is 2,9 meter en de maximale breedte is 1,5 meter.
  • Fortis Flex Wood = De maximale paneel hoogte is 2,9 meter en de maximale breedte is 1 meter.

Vanaf een hoogte van 1,5 meter is het paneel in twee delen los van elkaar te draaien. Tussen deze zit een vaste lamel gefixeerd.

De Fortis Wood lamellen zijn leverbaar in twee verschillende kleuren hout. De omlijsting van het paneel kan in een gewenste kleur gecoat worden. Voor de Fortis Alu uitvoering kun je zowel de lamellen als de omlijsting in een gewenste kleur laten coaten.

Tot slot is het ook mogelijk om de lamellen verticaal te laten kantelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.