Over ons

Ontstaan Passie voor Tuinhuizen

Welkom bij Passie voor Tuinhuizen, waar vakmanschap en toewijding samenkomen om jouw buitenruimte te transformeren. Mijn naam is Pascal Hemel, de trotse eigenaar van deze onderneming. Ik ben op mijn 16e begonnen met lassen, deze passie groeide gestaag en leidde mij naar het creëren van tuinhuizen met overkappingen, tuinhuizen met veranda’s en andere luxe tuinhuizen.

Luxe tuinhuizen

We zijn gevestigd in het Twentse ‘Bentelo’ en hebben als missie om topkwaliteit tuinhuizen en stalen deuren te bieden. Onze design tuinhuizen zijn niet alleen praktisch, maar geven ook een flinke dosis stijl aan je tuin. Bij Passie voor Tuinhuizen geloven we in duurzaamheid en streven we ernaar om tuinhuizen te creëren die een leven lang meegaan, met minimaal onderhoud.

Bezoek onze showroom

Onze showroom is de ideale plek om onze verschillende tuinhuizen te bewonderen en de kwaliteit van ons vakmanschap te ervaren. We nodigen je van harte uit om langs te komen, jezelf te laten inspireren en persoonlijk kennis te maken met onze collectie luxe tuinhuizen en deuren.

Creëer je eigen buitenavontuur

Bij Passie voor Tuinhuizen willen we jouw buitenleven naar een hoger niveau tillen met onze stijlvolle en duurzame oplossingen. We kijken er echt naar uit om je te verwelkomen in onze showroom en samen het tuinhuis van je dromen te creëren. Tot snel!